Page 13 - VillaVanilla karta menu
P. 13

Przystawki Starters
Oscypek zapiekany z pomidorami, podany na
tygielku z sałatką w słoiku i grzanką.
Oscypek (smoked ewe’s milk cheese made in the Tatra mountains) baked with tomatoes, served on skillet with salad in a jar and toast.
Tatar siekany z polędwicy wołowej, pieczywo swojskie.
Chopped tartare of raw beef, home-made bread.
Kąski drobiowe (7 szt.) z sosem tysiąca wysp
z bagietką czosnkową.
Chicken bites (7 pcs) with “Thousand islands” dressing and garlic baguette.
Zupy Soups
Żurek z kiełbasą i jajkiem, swojskie pieczywo.
Żurek (Polish sour soup) with sausage and egg, home-made bread.
Krem pomidorowy z bazylią i ślimakami serowymi. Tomato cream with basil and Cheese cake pieces.
Kawiarnia RestauracjA Noclegi
Rosół z makaronem. Chicken noodle soup.
Gramatura dań dostępna u Szefa Kuchni


































































































   11   12   13   14   15