Page 15 - VillaVanilla karta menu
P. 15

Przystawki Starters / Vorspeisen
Oscypek zapiekany z pomidorami, podany na
patelni z sałatką w słoiku i grzanką
Oscypek (cheese sheep) baked with tomatoes, served with salad in jar and pieces of toast
Oscypek (Schaffskäse) gebraten mit Tomaten, serviert mit Salat im Glas, mit Toast
Carpaccio z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybami, płatkami parmezanu i oliwą truflową, pieczywo swojskie
Beef sirloin Carpaccio with pickled mushrooms, Parmesan flakes and truffle oil, home-made bread Rinderlenden-Carpaccio mit eingelegten Pilzen, Parmesan- flocken und Trüffelöl, hausgemachter Backwaren
Tatar siekany z polędwicy wołowej, anchois, pieczywo swojskie
Minced beef steak tartare, anchovies, home-made bread
Gehacktes Rindertatar, Anchovis, hausgemachter Backwaren
Pescaccio z łososia i halibuta, z chrupiącą sałatą
i oliwą limonowo-miodową
Pescaccio from salmon and halibut, with crunching salad and lime-honey oil
Pescaccio vom Lachs und Heilbutt,mit knackigem Salat und Lemon-Honig Oil
Krewetki w maśle ziołowo-czosnkowym z grzanką Prawns in herbed butter with pieces of toast
Shrimps im Kräuterbutter mit Toast
Kawiarnia RestauracjA Noclegi
Gramatura dań dostępna u Szefa Kuchni


































































































   13   14   15   16   17