Page 19 - VillaVanilla karta menu
P. 19

Wołowina / Beef / Rindfleisch
Rolada wołowa z kluskami śląskimi i tradycyjną czerwoną kapustą
Beef roll with Silesian dumplings and traditional red cabbage
Rinderroulade mit schlesischen Klößen und traditionell zu- bereitetem Rotkohl
Stek z polskiej polędwicy wołowej (200g)
z warzywami grillowanymi, opiekane ziemniaki i sos borowikowy
Polish beef sirloin steak (200g) with grilled vegetables, baked potatoes and porcini mushroom sauce
Steak aus polnischer Rinderlende (200g) mit gegrilltem Gemüse, gebackenen Kartoffeln und Steinpilzsoße
Stek z polskiej polędwicy wołowej (300g) z masłem czosnkowym, chipsem z batata i fasolką szparagową w boczku
Polish beef sirloin steak (300g) with garlic butter, sweet potato chips and green beans in bacon
Steak aus polnischer Rinderlende (300g) mit Knoblauchbut- ter, Batatenchips und Schnittbohnen im Speckmantel
Stek z amerykańskiego antrykotu (300g) podany na gorącej blasze z grillowaną marchewką, fasolką szparagową i pieczonym ziemniakiem
American prime rib steak (300g) served on a warm plate with grilled carrots, string bean and baked potato
Steak aus amerikanischen Entrecote (300g) serviert auf heißem Backblech mit gegrillten Karotten, Brechbohnen und gebackenem Kartoffel
Kawiarnia RestauracjA Noclegi
Gramatura dań dostępna u Szefa Kuchni


































































































   17   18   19   20   21