Page 20 - VillaVanilla karta menu
P. 20

Ryby / Fish / Fisch
Pstrąg smażony, faszerowany masłem ziołowym, ze swojskimi frytkami i bukietem surówek
Fried trout, stuffed with herbal butter, with home-made chips and salad
Gebratenne Forelle, mit Kräuterbutter gefüllt, mit selbstge- machten Fritten und Rohkost
Pieczony łosoś, maximki i zapiekane warzywa Roasted salmon, maxims and baked vegetables
Gebackene Lachs, Maximen und überbackene Gemüse
Filet z halibuta z patelni, z pieczonymi ziemniakami i kolorowa sałatą w słoiku
Fillet of halibut from the frying pan, with baked potatoes and colourful salad in the jar
Filet aus dem Heilbutt von der Pfanne, mit gebratenen Kartoffeln und farbigen Salat in dem Glas
Kawiarnia RestauracjA Noclegi
Gramatura dań dostępna u Szefa Kuchni


































































































   18   19   20   21   22